Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
  • English
  • Greek
Ελάχιστη παραγγελία: 100€

Ποιοι Είμαστε

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ :

Ανταγωνιστικές Τιμές

Διαθέτουμε τιμοκαταλόγους προσαρμοσμένους τόσο στις ανάγκες των εταιρικών πελατών μας αλλά και της αγοράς πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και με βάση τις ποσότητες των παραγγελιών σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων για περισσότερες πληροφορίες

Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η εξειδίκευσή μας αποτελούν τη βάση δημιουργίας ποιοτικών προϊόντων με στόχο μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας.

Το άρτια δομημένο τμήμα έρευνας του www.lednet.gr διαθέτει βαθιά γνώση των προϊόντων μέσα από την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο.

Άμεση Διαθεσιμότητα & Οργανωμένη Αποθήκη

Μπορούμε να καλυψουμε άμεσα τις παραγγελίες σας σε οποιοδήποτε τύπο προϊόντος και στις ποσότητες που εσείς θα επιλέξετε.

Έχοντας ενσωματώσει το σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα OpenERP πετυχαίνουμε την πιο αποτελεσματική παραγγελιοληψία και τιμολόγηση για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

Πολλαπλούς Τρόπους Πληρωμής

Το www.lednet.gr σας δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλούς τρόπους πληρωμής με βάση τις ανάγκες και τις ποσότητες που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Υποστήριξη Πριν & Μετά την Πώληση

Σας εγγυόμαστε πλήρη υποστήριξη της επιχείρησής σας, κατά την πώληση αλλά και μετά απ' αυτή.

Το lednet.gr διαθέτει τμήμα υποστήριξης πελατών και σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη σας καλύπτουμε άμεσα με την απαιτούμενη τεχνική υποστήριξη.

Εμείς στο lednet.gr έχουμε ως στόχο τη δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών που στηρίζονται στο αμοιβαίο όφελος και εμπιστοσύνη.

Αντιμετωπίζουμε τους συνεργάτες μας με σεβασμό και υπευθυνότητα δίνοντας ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις τόσο για την εταιρεία σας όσο και για τους ίδιους τους πελάτες σας


 

Στη Lednet προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις από την Ελληνική και ξένη αγορά στην καλύτερη τιμή! Διαθέτουμε δυνατότητα κατασκευής LED boards βάση των διαστάσεων των υφιστάμενων φωτιστικών σε εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Προτείνουμε υπεύθυνα, μετά από μελέτη, την επιλογή των κατάλληλων φωτιστικών σωμάτων, βάση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του χώρου και της χρήσης του φωτισμού

Η Lednet και η GAZPRO Hellas GROUP είναι μια τεχνική και εμπορική εταιρεία με έδρα τo Παλαιό Φάληρο Αττικής. Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1979 στην Νέα Υόρκη και το 1999 επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην Ελληνική αγορά. Σε αυτά τα 30 και πλέον έτη, έχει να επιδείξει ένα σημαντικό έργο στο χώρο της οικιακής αλλά και της βιομηχανικής θέρμανσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με την τεχνογνωσία της και την χρήση προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας δραστηριοποιείται δυναμικά στον οικιακό, ξενοδοχειακό και βιομηχανικό χώρο, καθώς και στον χώρο των νοσοκομείων, σχολείων, δημόσιων και ιδιωτικών κτηρίων και στρατοπέδων, υλοποιώντας έργα υψηλής ποιότητας και απόδοσης, που τηρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Κύριο μέλημά μας, είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών, με άξονα όλες τις σύγχρονες αναζητήσεις των καταναλωτών, όπως την ποιότητα, την αξιοπιστία, την αισθητική, την εξοικονόμηση ενέργειας και το λογικό κόστος.

Η Lednet και η GAZPRO Hellas απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς όλων των απαιτούμενων, για τις δραστηριότητες της εταιρείας, ειδικοτήτων με μεγάλη εμπειρία και συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση επάνω στις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις. Διαθέτουμε αυτοκινούμενα συνεργεία τεχνικών, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο.

Από το 1979 μέχρι σήμερα η GAZPRO Hellas εκτέλεσε μεγάλα έργα στον κρατικό αλλά και στον ιδιωτικό τομέα όπως στο Columbia University Buildings και στην πολιτεία τη Νέας Υόρκης.

 

Περισσότερες Πληροφορίες ( Η έδρα μας)

Lednet
Αχιλλέως 99Α, Τ.Κ. 17563
Παλαιό Φάληρο, Αθήνα
Τηλ. 210-988-1616 
Fax 210-988-1211
e-mail: info@ lednet.gr

Υποκατάστημα

Γοργοποτάμου 15
Παλαιό Φάληρο, Αθήνα
Τηλ. 2114110801

 

Back to Top
Loading...
Loading...