Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
  • English
  • Greek
Ελάχιστη παραγγελία: 100€

Εξοικον. ενέργειας με LED

Η Lednet και η Gazpro είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το κοινό για τις νέες υπηρεσίες που προσφέρει στην διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας με φωτιστικά τεχνολογίας LED

led

 

Σε συνεργασία με Έλληνες και ξένους προμηθευτές, η εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα αντικατάστασης λαμπτήρων ή αναβάθμισης των υφιστάμενων φωτιστικών με τεχνολογία Led, χωρίς την ανάγκη αντικατάστασης των φωτιστικών με εξοικονόμηση έως 80%. Η απόσβεση τις επένδυσης γίνεται για τα περισσότερα φωτιστικά σε λιγότερο ένα χρόνο!

Το εύρος των φωτιστικών της εταιρίας περιλαμβάνει λαμπτήρες που καλύπτουν κάθε ανάγκη, για κάθε τύπο, χρωματισμό και ένταση φωτός. Λύσεις και για ειδικές εφαρμογές όπως, Κτηνοτροφία,  φούρνοι, Πανεπιστήμια,  Νοσοκομεία, Σουπερ Μάρκετς, εσωτερικο &  εξωτερικό φωτισμό και φωτισμό πισίνων.  Όλα τα φωτιστικά καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση από 2 έως 10 χρόνια με δυνατότητα επισκευής για τα Ελληνικά φωτιστικά τύπου πλακέτας.

Όσον αφόρα την κατανάλωση ενέργειας η εξέλιξη της τεχνολογία LED μας παρέχει εξοικονόμηση που συνήθως κυμαίνεται από 60% έως 90%.

Δείτε τους παρακάτω ενδεικτικούς πίνακες και τις διαφορές:

Πυράκτωσης

1000 ώρες

Αλογόνου

2000 ώρες

Ηλεκτρονικές CFL

4000-5000 ώρες

Φθορισμού

5000-8000 ώρες

Νατρίου

8000-15000 ώρες

LED

Περισσότερες από 50000 ώρες

Από τον παραπάνω πινάκα συμπεραίνουμε ότι οι λαμπτήρες LED είναι λιγότερο αναλώσιμοι και λειτουργούν για πολλά χρονιά χωρίς να απαιτείται η αντικατάστασή τους.

Στον πινάκα βλέπαμε την σχέση οικονομίας της κατανάλωσης αντικαθιστώντας τους παρακάτω λαμπτήρες με αντίστοιχης ισχύος λαμπτήρες LED:

Σύγκριση  με λαμπτήρες πυράκτωσης

 90%

Σύγκριση με λαμπτήρες αλογόνου

 80%

Σύγκριση με λαμπτήρες (CFL)

60%

Σύγκριση με λαμπτήρες φθορισμού

50%

Σύγκριση με λαμπτήρες νατρίου/υδραργύρου

30%

Προσφέρεται η δυνατότητα χρηματοδότησης της αντικατάστασης των λαμπτήρων με νέους τεχνολογίας LED μέσω δράσεων ΕΣΠΑ.

Μάθετε περισσότερα  για την τεχνολογία LED και πως μπορείτε να γλιτώσετε πολλά χρήματα από τον λογαριασμό της ΔΕΗ επικοινωνώντας με τη Gazpro στο 210-9881616 ή με μια επίσκεψη από τα γραφεία της εταιρίας, Αχιλλέως 99Α, Π. Φάληρο.

Back to Top
Loading...
Loading...