Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
  • English
  • Greek
Ελάχιστη παραγγελία: 100€
Πρόσφατα Άρθρα

Γενικά

Συντάχθηκε από σε Γενικά στις Αύγουστος 22, 2014 .

Πόσοι μπορεί να είναι η λόγοι για να προτιμήσει κανείς την αγορά λαμπτήρων LED αντί των συμβατικών;

Με την σκέψη αυτή κατά νου αποφασίσαμε να καταρτίσουμε μια κατανοητή και πλήρης λίστα με τα προτερήματα και χρήσεις του φωτισμού LED.
Έτσι συγκεντρώσαμε μια λίστα από 50 λόγους για να χρησιμοποιήσετε φωτισμό LED!

ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΠΩΣ...

Συντάχθηκε από σε Γενικά στις Αύγουστος 01, 2014 .

Οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίες μπαίνουν στο «παιχνίδι» των εφαρμογών, καθώς το κινητό μας τηλέφωνο αναμένεται να γίνει το νέο τηλεκοντρόλ.

Ήταν μοιραίο! Κισμέτ, που λένε και οι γειτόνοι μας, εκεί προς τα νοτιοανατολικά... Γιατί, όπως και να το κάνουμε, όταν τα «έξυπνα» τηλέφωνα ελέγχουν με τις μύριες εφαρμογές τους –είτε είναι δωρεάν, είτε...

Όλο και ποιο συχνά ακούγεται πλέον η φράση της αειφόρου ανάπτυξης απο υποψήφιους και νυν δημάρχους που περιλαμβάνεται πλέον ως στανταρ στις προγραμματικές τους δηλώσεις. Πόσο  πιθανή μπορεί αυτή να γίνει μέσα στο πυκνοκατοικημένο περιβάλλον των πόλεων και πως αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα;

Η ορθολογική χρήση των πόρων και η ανακύκλωση πρέπει...

Σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας όπως αυτό των λαμπτήρων LED οι φτηνές κινέζικες αντιγραφές με πιστοποιητικά αμφιβόλου αξιοπιστίας μπορεί να είναι η χειρότερη επιλογή και σε κατανάλωση – απόδοση λαμπτήρα, διάρκεια ζωής του προϊόντος αλλά και ασφάλειας χρήσης του προϊόντος.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμη και προϊόντα συμβατικής τεχνολογίας με...

Back to Top
Loading...
Loading...